SCREENS

Wilt u extra comfortabel leven? Ga dan voor screens: zonwering die buiten hangt en zorgt voor koelte en privacy binnen. In Nederland zijn we blij als de zon een keer schijnt, maar te warm is ook niet goed en we willen soms graag de zon buiten huis houden. Screens zijn hiervoor de ultieme oplossing.

Strak langs uw raam

Een screen is zonwering die strak langs uw raam zit. U kunt deze zonwering gemakkelijk van boven naar beneden bewegen en hij neemt weinig ruimte in. Wij hebben screens in diverse kleuren. Ook hebben we zowel lichtdoorlatende screens als compleet verduisterende screens. U heeft dus ruime keus om te bepalen welke van deze buitenzonwering het beste bij u past.

Screens en andere buitenzonwering

Als u geïnteresseerd bent in screens, is het verstandig u te laten adviseren. Misschien is een andere vorm van buitenzonwering geschikter voor uw woning of bedrijf. U bent van harte welkom in onze showroom om ons assortiment te bekijken en te beleven. Onze showroom is op afspraak geopend. Ook buiten de reguliere winkeltijden zijn wij in de gelegenheid u te adviseren.

Screens op maat

Heeft u een keus gemaakt? Dan vervaardigen wij de screens of andere buitenzonwering op maat. Wij komen het vervolgens bij u installeren, zodat u er zo snel mogelijk plezier en comfort van kunt hebben.

"Ook buiten de reguliere winkeltijden zijn wij in de gelegenheid u te adviseren."

maak vrijblijvend een afspraak ▸

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

CERTIFICATEN

CONTACT

Klompenmakerstraat 20
4871 EM Etten-Leur

Scroll naar boven